chocoladetaart met dadels en noten

  • Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-02-2002

smullen met een grote MMMMMMMMMMM
van "ellenrijg"

Deel dit recept

Ingrediënten
4 personen:
boter of bakspray
3 grote eiwitten
snufje zout
125 gr fijne tafelsuiker
250 gr gehakte hazelnoten
175 gr gehakte dadels
150 gr pure geraspte chocolade
poedersuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

verwarm de oven op 175 graden. vet een springvorm in van 20 cm doorsnede.
klop de eiwitten stijf met een snufje zout tot het zachte pieken vormt.
voeg beetje bij beetje de suker toe en klop tot de suiker is opgenomen.
schep de gehakte noten,dadels en chocolade door het beslag.
doe het beslag in de vorm en bak de taat in het midden van de oven in ca 50 - 60 minuten.
controleer met een prikker, die moet droog uit de taart komen.
zet de oven uit,doe de deur op een kiertje,van de oven natuurlijk, en laat de taart in de oven afkoelen. garneer de taart met een flinke laag poedersuiker

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten