Pikante uiensoep

  • Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2002

(6-8 personen) Van: "M.Welman"

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram uien
25 gram boter
1 knoflookteentje
1 flesje Maggi basis voor uiensoep
1-2 theelepels sambal
2 eetlepels ketjap manis
1 zakje gefruite uitjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de schoongemaakte uien in smalle ringen.
Verhit de boter en fruit de ui en het uitgeperste knoflookteentje.
Voeg de basis voor Franse uiensoep en 1? liter water toe. Breng de soep aan
de kook en laat hem 15 minuten zachtjes koken.

Roer naar smaak 1-2 theelepels sambal en circa 2 eetlepels ketjap erdoor.

Bestrooi de soep voor het serveren met de gefruite uitjes of zet een apart
bakje met uitjes op tafel.

Serveertip

Tip: Laat 2-3 eetlepels boemboe nasi goreng meekoken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten