1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Russische keuken
  5. Lamsstoofpot

Lamsstoofpot

Door: baboeschka

  • Russisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 20-02-2002

Ingrediënten


1 kg lamsvlees100 gr. gesmolten boter
150 gr gesneden ui300 gr. gesneden tomaat50 gr tomatenpuree
50 gr. kerspruimengroene kruiden; koriander, dille en munt
versgemalen peperzout1 citroen200 gr. komkommer


Verder heb je nodig




Bosartma, gerecht uit Azarbijan. Het wordt geserveerd met schijfjes citroen en komkommer.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij het lamsvlees in stukjes van 50 gram.
Bak die in de hete boter tot ze goudbruin zijn.Doe dit snel en op
hoog vuur.

Bereidingswijze

Voeg de gehakte ui, gesneden tomaat, kerspruimen
tomatenpuree, groene kruiden en zout en peper toe en schenk er wat
bouillon over.Laat het vlees stoven tot het zacht is.

Serveertip

Serveer met komkommer en plakken citroen!Prijatnovo appetita



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baboeschka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top