1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Dubbele chocoladetaart

Dubbele chocoladetaart

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-02-2002

Ingrediënten


250 g chocolade -
250 g suiker -
200 g boter -
8 eieren



Ingezonden door Vifke

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eigelen met de suiker tot een schuimig en bleek mengsel. Smelt de chocolade in de microgolfoven en voeg er de zachte boter aan toe. Giet dit bij het suikermengsel. Klop de eiwitten tot sneeuw en voeg voorzichtig toe. Giet ?de in een ronde vorm en laat gedurende 25 minuten bakken in een oven op 180?. Laat afkoelen, ontvorm en bedek met het overblijvende chocolademengsel. Zet in de koelkast voor een tijdje.

Serveertip

Dien koud op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top