1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gegratineerde lamskoteletten

Gegratineerde lamskoteletten

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-02-2002

Ingrediënten


100 gr zachte mochou,1/2 theelepel tijm.1 eetl fijngehakte bieslook,1
eetlepel fijngehakte peterselie,1 eetlepel fijngehakte bascilicum, 2
oude sneetjes wit brood,4 dubbele lamskoteletten, zout, versgemalen
peper, 50 gr boter.



Hoofdgerecht:

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de monchou met alle kruiden goed door elkaar.
snijd de korstjes van het brood en verkruimel het zo fijn mogelijk.
in de foodprocessor.
meng een kwart van het kruim door het monchou mengsel. wrijf de
koteletten in met zout en peper.

Bereidingswijze

Verhit de boter in de pan en bak de
koteletten in ca 5 min aan beiden kanten gaar. en rose.
neem ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal.
besmeer de koteletten an een kant met het monchoumengsel en strooi de
rest van het kruim erover.
gratineer de koteletten goudbruin onder een gloeiend heet voorverwarmde grill.

Serveertip

Lekker met gestoofde courgettes en gebakken aardappeltjes of aardappelpuree,sperziebonen kan ook



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top