1. Home
  2. Recepten
  3. aardappelschotel met tomatenpuree

aardappelschotel met tomatenpuree

  •  , Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-02-2002

Ingrediënten 3 personen


Ca. 8 aardappelen-1 blikje tomatenpuree-ca. 1/2 pakje slagroom-geraspte kaas naar eigen inzicht en smaak.Peper.kruiden.



APART !!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappels schillen en in plakjes snijden deze even beetgaarkoken.
intussen de tomatenpuree met de kruiden, slagroom mengen dit geheel goed aanvullen met de geraspte kaas.

Bereidingswijze

Een ovenschotel met het mengsel de bodem even besmeren. dan laag om laag alles in de schaal toevoegen. eindigen met aardappelen. hieroverheen nog wat geraspte kaas.
in de oven ca. 200 graden 25 min laten bruinen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiajanssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saskiajanssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top