1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. roomsaus

roomsaus

  • Belgisch, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-02-2002

Ingrediënten 2 personen


Voor de saus: 1 rode paprika, 1 gele paprika,1 kleine ui,2 dl room,ketchup
kruiden:zout,peper,paprikapoeder(redelijk veel),cayennepeper
2biefstukken



Roomsaus voor bij biefstuk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui fijn snijden, paprika's in stukken snijden

Bereidingswijze

Ui en paprika's bakken op tamelijk laag vuur.
na bakken van biefstukken (biefstukken er effe uithalen) room in de pan doen en laten inkoken, ketchup bijdoen,kruiden,paprika's bijdoen
biefstukken er nog even bijdoenen ,overgieten met de saus

Serveertip

Lekker met frietjes of krokketjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van haelewyn


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van haelewyn
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top