1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tagliatelle met romige garnalensaus

Tagliatelle met romige garnalensaus

Door: driel1

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-02-2002

Ingrediënten 4 personen


2 courgettes
300 gram tagliatelle
1 cup verse roomkaas a 250 gram
2 bakjes roze garnalen a 125 gram
zout
peper
4 eetlepels vinaigrette



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven.
Courgetteplakjes ca. 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken.
Tagliatelle koken volgens gebruiksanwijzing.
In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar.
Garnalen door roomkaas roeren.
Bieslook fijnknippen.
Saus op smaak brengen met zout en peper.
Courgette met dressing vermengen.
Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook.
Serveren met courgettesalade



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top