1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Doperwten met Gember

Doperwten met Gember

  • Frans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-02-2002

Ingrediënten 2 personen


300 gr doperwten200 gr champignons4 gemberbolletjes1 ui20 gr boter1 el room1 tl mosterd



Erg lekkere variatie voor erwtjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de gember klein. Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snipper de ui.

Bereidingswijze

Bereid de erwtjes volgens de gebruiksaanwijzing. Smelt de boter in een pan en smoor hierin de champignons in ca. 10 min. gaar. Voeg de erwtjes, gember, ui, room en mosterd toe. Verwarm de groente al doorscheppend nog 1 a 2 min.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theameijer


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theameijer
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top