1. Home
  2. Recepten
  3. Goulashsoep
  4. Goulashsoep

Goulashsoep

Door: harrieb

  •  , Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-02-2002

Ingrediënten 8 personen


Benodigdheden......
1 kg riblappen* *50 gr bloem
3 dikke uien (grof gesneden)* *1 tl tijm*
5 tenen knoflook* 2 laurierblaadjes*
1 spaanse peper* 1 el paprikapoeder*
10 champignons* 1 tl suiker*
1 rode paprika* ? tl komijn (djinten)*
1 groene paprika* zout*
2 blikken a 400 gr gepelde tomaten* peper*
3 runderbouillonblokjes* scheutje room*



Maaltijdsoep die de moeite waard is!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereidingswijze.
? Snij 1kg sucadelappen in blokjes en braad ze flink aan in de soeppan.
? Strooi er dan 50 gr bloem overheen.
? Fruit in een pan de grofgesneden ui, de knoflook, de gesneden lombok, 2laurierblaadjes, ? tl komijn, 1 tl tijm, 1 el paprikapoeder en 1 tl suiker, tot de ui glazig ziet.
? Doe er 2 blikken tomaten bij en warm alles goed door.
? Voeg alles bij het vlees en giet er 2 liter kokend water en 3 bouillonblokjes bij. Je hebt nu ruim 4 liter soep.
? Laat dit alles /- 1 ? uur stoven.
? Doe er dan pas de gesneden champignons en de paprikas bij, en laat alles nog ongeveer ? uur stoven.
? Maak de soep af met wat zout en peper.
? Bind de soep eventueel nog wat en doe er tot slot nog een scheutje room in.

Lekker met stokbrood en knoflookboter.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrieb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top