1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pannenkoek
  5. PANNENKOEK ALLA ITALIA

PANNENKOEK ALLA ITALIA

Door: lekkerkoken1

  • Italiaans, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 15-02-2002

Ingrediënten


1 ei
100g pannenkoekmeel
100g zalmsnippers
125g mozzarella
2 eetlepels knoflookolie
2 trostomaten
2dl melk
6 takjes basilicum
boter
boter
versgemalen peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop een glad beslag van het pannenkoekmeel
met de melk en het ei.
-Was en snij de tomaten in plakken.
-Snij de mozzarella in plakken.
-Scheur de blaadjes basilicum door.
-Verhit wat boter in een Koekenpan en bak van de
helft van het beslag 1 stevige middelgrote
pannenkoek.
-Keer de pannenkoek en verdeel de helft van de
tomaat, mozzarella, zalmsnippers, basilicum en
knoflookolie erover. Bestrooi met peper. Laat de
mozzarella op een laag vuur smelten.
-Bak de tweede pannenkoek op dezelfde wijze.

Serveertip

In plaats van de plakken tomaat kunt u ook een Italiaanse tomatensaus (picanta) gebruiken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top