1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Penne met roodbaarsfilet

Penne met roodbaarsfilet

Door: driel1

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-2002

Ingrediënten 4 personen


300 gram volkoren penne rigata
2 schaaltjes roodbaarsfilet a 250 gram
1 eetlepel italiaanse kruiden
4 eetlepels olijfolie
3 bosuitjes
800 gram tomaten
4 eetlepels sladressing
1 betertje creme fraiche a 125 ml



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing.
Roodbaarsfilet in stukjes van ca. 2 cm snijden.
Bestrooien met zout, peper en italiaanse kruiden.
In koekenpan met antiaanbaklaag olie verhitten en vis in ca. 8 minuten gaar en bruin bakken, voorzichtig keren.
Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en wassen.
Tomaten wassen en kroontjes verwijderen.
Tomaten in plakjes snijden en mengen met dressing.
Vis, bosui en creme fraiche door penne scheppen.
Serveren met tomatensalade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top