1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Krentenbollen (Plm.20 Stuks

Krentenbollen (Plm.20 Stuks

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-02-2002

Ingrediënten


500 gr bloem, 20 gr gist, 3,5 dl melk 75 gr boter, 50 gr basterd suiker, 350 a400 gr krenten ,rozijnen,gesnipperde sucade tezamen, de geraspte schil van een citroen ? afgestreken dessertlepel zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid het brood als bij de algemene bereidingwijze aangegeven en voeg het vulsel pas toe als het deeg gerezen is.vorm er dan broodjes van, leg ze op een met boter bestreken bakblik en laat ze afgedekt met een doek nog plm. 3 kwartier rijzen. Schuif het bakblik in het midden van een vrij hete oven en laat de broodjes in plm. 20 minuten goudbruin en gaar bakken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top