Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Krentenbollen (Plm.20 Stuks

Krentenbollen (Plm.20 Stuks

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Brood
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-02-2002

Ingrediënten


500 gr bloem, 20 gr gist, 3,5 dl melk 75 gr boter, 50 gr basterd suiker, 350 a400 gr krenten ,rozijnen,gesnipperde sucade tezamen, de geraspte schil van een citroen ? afgestreken dessertlepel zout.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid het brood als bij de algemene bereidingwijze aangegeven en voeg het vulsel pas toe als het deeg gerezen is.vorm er dan broodjes van, leg ze op een met boter bestreken bakblik en laat ze afgedekt met een doek nog plm. 3 kwartier rijzen. Schuif het bakblik in het midden van een vrij hete oven en laat de broodjes in plm. 20 minuten goudbruin en gaar bakken.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top