1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Gemarineerde olijven

Gemarineerde olijven

Door: elisabethsc

  • Spaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-02-2002

Ingrediënten


* 1 teen knoflook * 3 el olijolie * 3 el medium sherry * 1 pot groen olijven zonder pit ca 300 gr.


Verder heb je nodig


Schaaltje


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Minstens een dag van tevoren.Knoflook pellen en boven kom uitpersen. Olijolie en sherry erdoor roeren. Helft van de olijven zonder vocht erbij schenken. Minstens 1 dag laten staan, afgedekt in de koelkast.

Bereidingswijze

Olijven met knoflook afgieten. In schaaltje doen. In ander schaaltje rest van olijven zonder vocht doen



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elisabethsc
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top