1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Groene kool met cashewnoten en shitake

Groene kool met cashewnoten en shitake

  • Japans, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-02-2002

Ingrediënten 4 personen


* 150 gr. shiitake * 1/2 groene savoiekool * 1 blik mais(netto gewicht 300 gr. * 3 el olie * 1 teentje knoflook * 300 gr. cashewnoten * 1 thel. laos * peper/zout * oestersaua 1 el.


Verder heb je nodig


Wadjan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Shiitake met keukenpapier schoonvegen. Halveren. Van kool lelijk blad verwijderen. In tween snijden. stronk verwijderen. Kool in dunne reepjes snijden. In zeef maiskorrels laten uitlekken.

Bereidingswijze

In wadjan 1 el olie verhitten. Knoflook pellen,erboven uitpersen. Shiitake ca 2 min. roerbakken. Shiitake op bord scheppen. In wadjan 2 el olie verhitten. Kool 3min. roerbakken.Cashewnoten,mais,laos toevoegen 1 min. mebakken. Shiitake in wadjan terugdoen en 1 min. meewarmen met de oestersaus. Op smaak brengen met peper en zout

Serveertip

Lekker met rijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elisabethsc


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elisabethsc
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top