1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Witte chocolademousse

Witte chocolademousse

Door: san31

  • , Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-2002

Ingrediënten 8 personen


250 gram witte chocolade,
250 cc water,
9 gram gelatineblaadjes,
30 cc Grand Marnier likeur,
450 gram slagroom.


Verder heb je nodig


Dessertschaaltjes.


Een heerlijk toetje,maare....niet mager!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de chocolade in het water op een temperatuur van ongeveer 40 graden. Week de gelatineblaadjes en los ze op in de gesmolten chocolade.
Voeg de Grand Marnier toe en laat het geheel afkoelen. Klop de slagroom 'lobbig'. Vermeng de slagroom en het chocolademangsel met elkaar.
Schep de mousse in kleine schaaltjes en laat het opstijven in de koelkast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van san31
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top