1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Pate met uiencompote

Pate met uiencompote

  • Frans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-02-2002

Ingrediënten 2 personen


1 grote ui,
4 eetlepels sinaaasappelmarmelade, ? dl. medium dry sherry,
? theelepel pimentpoeder,
100 g grove pate,
2 toefjes peterselie,


Verder heb je nodig


Steelpan


Franse inslag

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pel de ui en snijd hem in ringen. Schep de uien, de marmelade, de sherry en het piment in een steelpan door elkaar en laat dit op zacht vuur ca. 8 minuten zachtjes koken. Laat de compote afkoelen.

Bereidingswijze

Verdeel de pate over twee bordjes en schep de uiencompote ernaast. Garneer met een toefje peterselie.

Serveertip

Lekker met stokbrood of warme toost met boter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top