Banaan-honingflappen

  • Kinderkeuken, Nagerecht
  • 20-30 min.

Makkelijk te maken met diepvriesbladerdeeg.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakjes bladerdeeg, 1 banaan in kleine stukjes, amandelschaafsel, honing, suiker
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 gr. C.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg.

Bereidingswijze

1. Leg aluminiumfolie op de bakplaat en bestrijk de folie met olie of margarine.

2. Leg de stukjes banaan en het amandelschaafsel in het midden van het deeg. Doe er een beetje honing over.

3. Vouw het dicht als een driehoek.

4. Bestrijk de bovenkant met wat water en strooi er suiker over.

5. Dan ongeveer 15 minuten in de oven zetten totdat ze goudbruin zijn.

Serveertip

Iets laten afkoelen, en dan lekker opeten.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

maartje-flora avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten