1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Kippenlevertjes
  5. Geurige kippenlevertjes

Geurige kippenlevertjes

Door: jos_v_p

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-02-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gram kippenlevertjes
peper en zout
bloem
1 ui
40 gram roomboter
2 dl kippenbouillon
2 eetlepels madera



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd of knip de kippenlevertjes doormidden en bestrooi ze met peper en zout. Wentel ze door de bloem. Schil en snipper de ui en bak de levertjes met de ui in roomboter goudbruin en gaar. Haal de levertjes uit de pan en giet de kippenbouillon erin. Roer zorgvuldig alle aanbaksels los, bind de saus eventueel en voeg de madera toe. Giet de saus over de levertjes. Lekker met aardappelpuree en bleekselderij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top