1. Home
  2. Recepten
  3. Saus
  4. saus casanova

saus casanova

Door: bep54pie

  •  , Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2002

Ingrediënten


100 gram gesneden champignons
1 eetlepel fijngesneden uitjes
Klein scheutje sherry of cognac
4 eetlepels mayonaise
2 eetlepelstomatenketchup
1 theelepel worchestersaus
1/4 theelepel cayennepeper
1 theelepel peper
3 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel gehakte peterselie
4 eetlepels koffiemelk



Een heerlijke saus voor over een varkenshaasje!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smoor de champignons en de uitjes in een scheutje sherry of cognac, tot het vocht verdampt is en laat dit afkoelen.
Meng alle ingredieenten door elkaar.

Serveertip

Snijd een gebraden varkenshaasje in mooie plakken en giet wat van de saus erover.
De rest van de saus apart serveren.
Ook lekker bij fondue, barbeque of gourmet!



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bep54pie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top