1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. ijstaart

ijstaart

Door: inegielen

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2002

Ingrediënten


4 eieren
3el suiker
3 1/2 pakje vanillesuiker
1/4 l melk
9 klappers/ andere koeken
rhum/amarett/fondant chocolade/ advocaat/...


Verder heb je nodig


Keukenrobot
springvorm
foliopapier


Lekker dessert

Ontdek meer:

Voorbereiding

De klappers kruimelen
foliopapier in de springvorm doen

Bereidingswijze

De suiker, eieren, klopklop, vanillesuiker en melk een voor een in de keukenrobot doen en laten mengen
eventueel kan je gesmolten fondant chocolade of advocaat toevoegen voor een andere smaak
laagje klappers op de bodem strooien, eventueel besprenkelen met amaretto of rhum.
Afwisselend een laag deeg, kruimels, deeg, kruimels toevoegen en eindigen met deeg.
de taart in de diepvries zetten. Na 24u. de taart volledig bedekken met aluminiumfolie op uitdrogen te voorkomen.

Serveertip

Je kan de taart naar believen versieren met fruit of andere taartversiering.
Voor een kinderfeestje kan je het versieren met m&m's of ander snoep.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inegielen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top