1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Roomsaus

Roomsaus

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-02-2002

Ingrediënten


1/2 liter bechamelsaus - 2 dl slagroom - citroensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de bechamelsaus zachtjes aan de kook. Voeg er 1 dl slagroom bij en kook ze, onder voortdurend roeren, in tot 4 dl. Passeer de saus door een zeef. Breng ze terug op de oorspronkelijke hoeveelheid door er langzaam weer 1 dl slagroom bij te voegen en wat citroensap. De saus kan men serveren bij gepocheerde vis, bij gevogelte en bij eiergerechten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top