1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-02-2002

Ingrediënten


1 liter mayonaise - 2 ansjovisjes - 100 gram augurken - 50 gram kappertjes - peterselie - kervel - dragon



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de augurkjes en de kappertjes fijn en pers er het overtollige vocht uit. Was peterselie, kervel en dragon en hak ze fijn. Wrijf de ansjovis in een mortier helemaal tot moes. Voeg nu ansjovis, kappertjes, augurkjes en een lepel peterselie, kervel en dragon toe aan de mayonaise. Meng alles zeer goed, zodat er een homogene saus ontstaat.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top