1. Home
  2. Recepten
  3. DILLE-MOSTERDSAUS

DILLE-MOSTERDSAUS

Door: pams-sauzen

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-02-2002

Ingrediënten


2 eetl. (Dijon)mosterd*

1 eetl. wijnazijn*

1 eetl. suiker*

3/4 dl. zonnebloemolie*

1 eetl. fijngehakte dille*

peper*

zout*



Lekker bij gravad lax

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de mosterd, de azijn en de suiker. Klop beetje bij beetje de olie
erdoor. Voeg de dille en peper en zout naar smaak toe.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pams-sauzen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top