Chili con Carne van Jamie Oliver

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

  • Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

  • Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

  • Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

  • Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

  • Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

    Chili con Carne van Jamie Oliver

Van de BBC gehaald

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 middelgrote uien
1 teentje knoflook
olijfolie
2 tl chilipoeder
1 vers rode peper, van zaadlijsten ontdaan en in stukjes gesneden
1 tl djintan
(zee)zout en vers gemalen zwarte peper
500 gr rundergehakt
200 gr zongedroogde tomaten in olie (potje)
2 blikken hele tomaten, in stukjes snijden (hele tomaten uit blik zijn naar mijn mening iets lekkerder dan tomatenblokjes)
0,5 stokje kaneel
2 blikken rode kidney bonen, uitgelekt
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 577,74 kcal
Koolhydraten 33,75 g
Eiwitten 34,90 g
Vetten 31,04 g
Benodigdheden
Braadpan met deksel
mixer

Bereidingswijze

- Doe het deksel op de pan en laat dit een 1/2 uurtje sudderen.
- Voeg de uitgelekte kidneybonen erbij en laat alles even doorwarmen.

Bron

Jamie

Serveertip

Dit gerecht komt beter tot zijn recht als het een dag van tevoren is klaargemaakt !
Met stokbrood en een groene salade en een grote klodder Bulgaarse yoghurt of guacamole.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

omalidy avatar
omalidy

Doorsturen

Home Recepten