Perentaart

  • Banket
  • 0-10 min.
  • Perentaart

    Perentaart

    Perentaart

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
perentaart.gif" />

200 g MonChou

4 blaadjes gelatine

125 gram cruesli

75 g gesmolten boter

50 g basterdsuiker

1 groot blik peren

25 g geroosterd

amandelschaafsel

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Week de gelatine in ruim koud water.

2. Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm (20 cm). Laat dit in de koelkast opstijven.

3. Klop de MonChou met de suiker met een mixer glad. Laat de peren uilekken en vang 3 eetlepels sap op.

4. Pureer de peren door een zeef of in een foodprocessor.

5. Verhit het sap , neem het van het vuur en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit samen met de peren door de MonChou.

6. Verdeel het mengsel over de cruesli bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.

7. Garneer met het amandelschaafsel.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kookidee avatar
kookidee

Doorsturen

Home Recepten