Perentaart

  • Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-02-2002
  • Perentaart

    Perentaart

    Perentaart

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
perentaart.gif" />

200 g MonChou

4 blaadjes gelatine

125 gram cruesli

75 g gesmolten boter

50 g basterdsuiker

1 groot blik peren

25 g geroosterd

amandelschaafsel

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Week de gelatine in ruim koud water.

2. Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm (20 cm). Laat dit in de koelkast opstijven.

3. Klop de MonChou met de suiker met een mixer glad. Laat de peren uilekken en vang 3 eetlepels sap op.

4. Pureer de peren door een zeef of in een foodprocessor.

5. Verhit het sap , neem het van het vuur en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit samen met de peren door de MonChou.

6. Verdeel het mengsel over de cruesli bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.

7. Garneer met het amandelschaafsel.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

madamemikmak avatar
madamemikmak 18-10-2003

Je recept lijkt me heerlijk. Bedankt Winnie

morien1 avatar
morien1 19-01-2003

Mon Chou is een verse roomkaas, dat zowel in zoete of hartige gerechten kan worden gebruikt.

jacky63 avatar
jacky63 01-01-2003

WATIS MON CHOU ?????? Jacky

jacky63 avatar
jacky63 01-01-2003

WATIS MON CHOU ?????? Jacky

marliesje avatar
marliesje 30-12-2002

lijkt me heerlijk probeer hem zeker 2 jan even uit

marliesje avatar
marliesje 30-12-2002

lijkt me heerlijk probeer hem zeker 2 jan even uit

marliesje avatar
marliesje 30-12-2002

lijkt me heerlijk probeer hem zeker 2 jan even uit

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten