1. Home
  2. Recepten
  3. Perentaart

Perentaart

Door: kookidee

  •  , Banket
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-02-2002

Ingrediënten 8 personen


200 g MonChou
4 blaadjes gelatine
125 gram cruesli
75 g gesmolten boter
50 g basterdsuiker
1 groot blik peren
25 g geroosterd
amandelschaafsel


Perentaart
Perentaart

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Week de gelatine in ruim koud water.
2. Vermeng de boter met de cruesli en verdeel het over de bodem van een springvorm (20 cm). Laat dit in de koelkast opstijven.
3. Klop de MonChou met de suiker met een mixer glad. Laat de peren uilekken en vang 3 eetlepels sap op.
4. Pureer de peren door een zeef of in een foodprocessor.
5. Verhit het sap , neem het van het vuur en los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Roer dit samen met de peren door de MonChou.
6. Verdeel het mengsel over de cruesli bodem en laat het in de koelkast minstens 3 uur opstijven.
7. Garneer met het amandelschaafsel.



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kookidee
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top