Chimichurri Picante

  • Argentijns, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-02-2002

Basisrecept:Serveer de Chimichurri bij gegrild vlees of gegrilde vis.

Deel dit recept

Ingrediënten
2 rode uien
4 teentjes knoflook
2 tomaten
2 groene Spaanse pepers
1 bosje peterselie
2? dl extra vergine olijfolie
1? dl witte azijn
2 theelepels zout
1 theelepel grof gemalen peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
.

Voorbereiding

Pel de uien en de knoflook en snijd ze klein. Was de tomaten, verwijder de zaadlijsten en zaadjes van de Spaanse pepers en snijd de tomaten en pepers fijn. Was de peterselie en snijd het blad fijn.

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten door elkaar en doe het mengsel in een glazen pot die afgesloten kan worden. Laat de pot met inhoud ongeveer 24 uur op kamertemperatuur staan.

Serveertip

Serveer de Chimichurri bij gegrild vlees of gegrilde vis.

.

Laatste reacties

sonja13091976 avatar
sonja13091976 20-06-2004

Lijkt me erg PITTIG maar zeker het proberen waard. Groetjes van Sonja

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten