1 avocado
300 gram gepelde garnaaltjes
2 selderijstengels
4 walnoten
mayonaise
ketchup
room
Gevonden bij trendy style. deze overheerlijke salade is gemakkelijk en snel te bereiden. je kunt hem ruim van te voren klaarmaken, zodat je je op je gemak kunt kleden en opmaken voor deze spannende avond, en je ook nog voldoende tijd overhoudt om de tafel te dekken: champagne (of in ieder geval een ondeugend sprankelende spuitwijn), kaarsen, rode rozen...
Snijd de avocado doormidden, haal de noot en het vruchtvlees eruit (zorg ervoor dat de schil intact blijft). snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en voeg de garnaaltjes, de in kleine stukjes gesneden selderij en de in stukjes gebroken walnoot erbij. maak nu een saus van 4 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel ketchup en 1 eetlepel room. verdeel het mengsel over de twee lege avocadohelften en bewaar ze in de ijskast tot het moment dat je ze aan je geliefde voorzet.