1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Gevulde eieren
  5. gevulde eieren

gevulde eieren

Door: josek

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2002

Ingrediënten 4 personen


8 eieren - 100 gr. zalm uit blik - 5 eetl. tomatenpuree - 1 eetl. zeer fijngehakte ui - 4 theel. citroensap - 4 eetl. mayonaise - 8 groene ontpitte olijven - 1 snuifje cayennepeper - zout en versgemalen peper.



Dit is een recept uit het kookboek ( dat ook te ruil staat ) Heerlijke Tapas uit Spanje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prik een gaatje in de eierschalen. Kook de eieren gedurende 8 min. Laat ze afkoelen, haal ze uit de schaal en snijd ze door de lengte doormidden. Haal de dooiers eruit, en prak ze.Laat de zalm uitlekken, prak hem fijn en meng met 2/3 van de eidooiers, de tomatenpuree, de gehakte ui, de cayennepeper en het citroensap. Vul de de eiwitten met dit mengsel. Meng de resterende geprakte eidooiers met de mayonaise. Breng op smaak met wat zout en de peper. Spuit een torentje van het mayonaisemengsel op elk ei, garneer met een halve olijf.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top