Italiaanse bruine bonensalade.

  • Internationaal, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-02-2002

Een lekkere maaltijdsalade.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 liter pot bruine bonen.
2 uien.
2 teentjes knoflook.
6 tomaten.
250 gram salami.
250 gram jonge kaas.
10 groene olijven zonder pit.
citroensap.
zout en peper.
1 eetlepel fijngehakt bonenkruid.
1 bekertje sour cream.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Laat de bruine bonen goed uitlekken.
Snijd de gepelde ui in ringen.
Pers de knoflook uit.
Snijd de tomaten in kleine stukjes.
Snijd de salami en kaas in blokjes.

Bereidingswijze

Snijd de olijven zeer klein en vermeng deze met citoensap, zout, peper, bonenkruid en sour craem.
Schep alle ingredienten door het sausje.

Serveertip

Lekker met warm stokbrood.

Tip:Gebruik een niet te harde salamisoort en wees voorzichtig met het toevoegen van het bonenkruid, omdat de smaak van dit kruid snel kan overheersen.
Begin met een halve eetlepel en voeg meer naar smaak toe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten