1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Papas Arrugadas

Papas Arrugadas

  • Spaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2002

Ingrediënten 6 personen


2 kg krielaardappelen, 200 gr. zeezout, Mojo Picon, 1 bol knoflook, 1 eetl. komijnzaad, 1 rode paprika, 1/2 eetl. scherpe paprika poeder, 150 cc olijfolie, 2 eetl. azijn, 1 mespunt zeezout.


Verder heb je nodig


Blender


Spaanse krielaardappeltjes in schil gekookt geserveerd met een pittig sausje.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappelen (mogen ook gewone kleine aardappelen zijn) goed wassen.
De andere ingredienten samen in de blender tot dat een papje ontstaat.

Bereidingswijze

3 cm water en zeezout in de pan. 20 min. koken afgedekt met een theedoek. Aardappelen afgieten.

Serveertip

De aardappelen op een schaaltje serveren. De pittige saus apart in een kommetje. Doop de aardappelen in de saus en smikkelen maar.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van keisrmp


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van keisrmp
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top