Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Zalmrolletjes

Zalmrolletjes

Door: a3aanw

  •  , Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-02-2002

Ingrediënten 10 personen


100 g boter op kamertemperatuur
1 potje creme fraiche
1 blikje rode zalm
mespunt paprikapoeder
zout, peper
? eetlepel citroensap
1 eetlepel diepvries dille
1 wit casino brood
2 citroenen, paar blaadjes sla voor garnering



Zalmrolletjes

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Roer de boter zacht en meng de creme fraiche erdoor. Laat de zalm uitlekken en verwijder de graatjes en velletjes. Snijd de zalm klein en roer deze door het botermengsel. Voeg het paprikapoeder, zout en peper naar smaak, citroensap en de dille toe.

Snijd de korsten van het brood af en snijd het dan overlangs in 1? cm dikke lange sneden. Rol met de deegroller elke snee brood iets groter uit en besmeer deze met de boter-zalm-creme. Rol het brood vanaf de korte kant op, druk het goed aan en verpak het in huishoudfolie. Leg de rolletjes brood ca. 1? uur in de vriezer zodat ze iets hard worden.

Leg wat schoongemaakte blaadjes sla op een schaal. Snij de citroenen in parten. Snijd de broodrolletjes in ? cm dikke plakken en schik ze mooi op de schaal. Garneer met citroenpartjes.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van a3aanw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top