1. Home
  2. Recepten
  3. Valentijnsdag: Kropsla met crostini en brie

Valentijnsdag: Kropsla met crostini en brie

Door: kerst_pasen_2

  •  , Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2002

Ingrediënten 4 personen


1 kropsla
100 g spekreepjes
5 eetlepels olijfolie
1 eetlepel azijn
1 theelepel honing
1 theelepel mosterd
zout en peper
8 schuine sneden stokbrood
300 g brie in dunne plakken
3 eetlepels honing
2 theelepels tijmblaadjes (vers of diepvries)



Valentijnmenu 2002 van Vrouw Online

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en droog de sla en scheur de bladeren kleiner
Bak de spekjes uit en laat ze uitlekken op keukenpapier
Klop een dressing van 3 eetlepels olie, azijn, honing, mosterd, zout en peper
Bedruppel de sneetjes stokbrood aan beide kanten met de overgebleven olie en bak ze goudbruin in een droge Koekenpan, leg er dan de brie op, doe de deksel op de koekenpan en laat even smelten
Meng de tijm door de honing en verdeel dit mengsel over de brie-broodjes
Meng de kropsla met de dressing en verdeel over 4 bordjes
Strooi er de spekreepjes over en leg de briebroodjes erbij



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_2
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top