1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Geroosterde maiskolf met oosterse kruidenboter

Geroosterde maiskolf met oosterse kruidenboter

Door: teuben44

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 01-02-2002

Ingrediënten 4 personen


1 teen knoflook, uitgeperst
1 eetl. fijngehakte, verse gember
1? theel. Thaise rode currypasta
25 g boter
175 g boter
2 rode pepers, in kleine stukjes
15 g koriander, fijngehakt
3 bosuitjes in ringen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng knof, gember en currypasta met de 25 g boter. Meng er nog 125 g boter, rode peper, koriander en bosui door. Laat 3/4 als rolletje in koelkast opstijven.
Bestrijk 4 gare maiskolven (8 min. gekookt in water met zout) met zachte kruidenboter en rooster ze op de barbecue. Serveer met plakjes kruidenboter.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teuben44
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top