paprika-maissoep met rookworst

  • Argentijns, Soep
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 31-01-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 ui
2 aardappels
3 teentjes knoflook
2 rode paprika's
?Spaans rode peper
2eetlepels olijfolie
1groentebouillontablet
? runderrookworst
300g crispy mais ( bonduelle )
1 stokbrood
1 theelepel oregano.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui en de knoflook.Houd een beetje knoflook apart.
Schil en was de aardappels.Snij de aardappels in stukjes.
Was en verwijder de zaadlijsten van de paprika en de peper en snij ze in stukken.
Verhit de helft van de olie in een pan en fruit de ui,knoflook,aardappel,paprika en de peper op een hoog vuur.
Voeg het bouillontablet en Iliter water toe.Breng de soep aan de kook en laat het ca.10 minuten zachtjes koken.
Haal de pan van het vuur en pureer de soep.
Snij de rookworst in kleine blokjes en voeg deze toe.
Laat de mais uitlekken en voeg de maiskorrels bij de soep.Laat de soep nog ca.10 minuten zachtjes koken.
Snij het stokbrood door.hol de helften uit en breek het brood in grove stukken.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan,voeg de oregano en de rest van de knoflook toe.
Bak de stukken stokbrood in de olie goudbruin en knapperig.
Verdeel de soep over 2 borden en serveer de soep met het stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten