1. Home
  2. Recepten
  3. Kinderkeuken keuken
  4. Chocoladebekertjes bonbons

Chocoladebekertjes bonbons

Door: spotlight

  • Kinderkeuken, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-01-2002

Ingrediënten 2 personen


Chocolade 1, 2 of 3 repen.
Wit, melk of puur. Na eigen smaak!
Eventueel M&M's of andere kleine snoepjes. En misschien slachroom.


Verder heb je nodig


Pan, Lepel, Plastic bekertjes, Ijsblokjesvorm (leukste is als de vorpjes niet vierkant zijn.


Heerlijke kliederboel voor kinderfeestjes. En het is nog lekker ook.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smelt de chocolade in de pan.

Bereidingswijze

Giet de gesmolten chocolade in het plastic bekertje en draai het rond zodat aan alle kanten chocolade zit. Laat de overtollige chocolade eruit lopen en zet de beker in de koelkast. (Zo kun je er meer maken) Doe de rest van de gesmolten chocolade in de ijsvorpjes en doe, als je dat wilt, er M&M's of ander klein snoepgoed in. Zet die ook in de koelkast. Blijft er dan nog chocolade over, eet je dat gewoon op! Als de chocolade bekertjes gedroogt zijn dan knip je voorzichtig kleine knipjes in de bovenkant, dan strip je ze naar beneden net als bij een banaan en kan je, als het goed is, het plastic eraf halen. Wel voorzichtig doen! Het breekt snel! Dan kan je er slachroom in spuiten. De bonbons kan je er gewoon net als ijsblokjes uithalen.

Serveertip

Leuk om met een kinderfeestje te doen!



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van spotlight
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top