1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Knoflooksoep met geroosterde aardappel

Knoflooksoep met geroosterde aardappel

  • Mediterraan, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-01-2002

Ingrediënten


10 TENEN KNOFLOOK==6EL.OLIJF OLIE==2TAKJES MAGGI KRUID OF SELDERIJ==3AARDAPPELS==1DOOSJE ROOMKAAS MET KNOFLOOK150GR==1BAKJE RUCOLACRESS A20GR. AH.==ZEEZOUT=



VEGETARSCH VOORGERECHT

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

KNOFLOOK PELLEN IN PAN 4LEPELS OLIE VERWARMEN EN 9 TEENTJES ZACHT VERWARMEN C.A. 15MIN. LATEN SUDDEREN.OOK MAGGI KRUID TOEVOEGEN.INTUSSEN DE GRILL VOORVERWARMEN 1 AARDAPPEL IN FLINTERDUNNE PLAKJES SNIJDEN DE REST IN KLEINE BLOKJES HET LAATSTE TEENTJE KNOFLOOK PERSEN EN DE OLIE ER DOOR ROEREN.DE AARDAPPEL PLAKJES DROOGDEPPEN EN BESTRIJKEN MET DE KNOFLOOK OLIE EN OP ROOSTER ONDER DE GRILL IN 3MIN KNAPPERIG ROOSTEREN.MAGGI KRUID UIT DE PAN NEMEN EN BEWEAREN DOOR HET BAKVET MET DE KNOFLOOK 6DL.KOKEND WATER TOEVOEGEN EN DE AARDAPPELBLOKJES EN 10MIN ZACHTJES DOORKOKEN
MET STAAFMIXER PUREREN,ROOMKAAS TOEVOEGEN AL ROEREND LATEN SMELTEN EN NIET MEER AAN DE KOOK LATEN KOMENPOEP OP DE BORDEN SCHEPPEN HET MAGGIKRUID ER OVER VERDELEN EN ZO OOK DE RUCOLACRESS ER BOVEN FIJNKNIPPEN EN DE PLAKJES GEROOSTERDE AARDAPPEL ER OP LEGGEN



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top