1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. gemarineede entrecote

gemarineede entrecote

Door: yelma

  • Mexicaans, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-01-2002

Ingrediënten


Per persoon een entrecote. Olijfolie, ctroensap, suiker, braad-en-grill-kruiden, cajun-kruiden, knoflookpoeder, milde paprikapoeder, tabasco, tom.ketchup.



Lekkere pittige entrecote.
Gemarineerd in zelfbedachte marinade.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Flinke scheut olijfolie mengen met kneepje citroensap, scepje suiker, flink wat van de kruiden, klein lepeltje knoflookpoeder, 1/2 eetl. paprikapoeder, tabasco naar smaak, en een kneep tomaten ketchup.

Bereidingswijze

Het vlees een paar uur in de marinade marineren, onder af en toe keren.
Uit laten lekken en bakken in een klontje boter in de koekepan. Ongeveer 7 minuten bakken, vlees uit de pan halen en de saus afblussen met een beetje water en de overgebleven marinade, en even doorkoken. De saus over het vlees schenken, of er apart bij serveren.Heerlijk!!!

Serveertip

Lekker met ciabatta of ander vers brood, je kan het brood in het sausje dippen.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yelma
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top