1. Home
  2. Recepten
  3. Arabische keuken
  4. Linzensoep
  5. Rode linzensoep

Rode linzensoep

  • Arabisch, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 28-01-2002

Ingrediënten


250GR.RODE LINZEN==2STENG.BLEEKSLDERIJ==1TL.KORIANDERZAAD==1UI GESNEDEN==3TN.KNOFLOOK GEPERST==1TL.GEM.KOMIJN==1.5 LT.(ZELFGEMAAKTE) GROENTEN BOUILLON==2EL.GESN.PETERSELIE==ZOUT EN VERSGEMALEN PEPER==OLIJFOLIE=



LEKKER MET EEN SALADE,FETTA EN OLIJVEN EN VERS BROOD

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

BLEEKSELDERIJ WASSEN EN IN ZEER DUNNE BOOGJES SNIJDEN.LINZEN NAKIJKEN OP STEENTJES EN WASSEN EN UIT LATEN LEKKEN.UI,KNOFLOOK EN DE HELFT VAN DE SELDERIJ 6MIN. ZACHTJES BAKKEN IN DE OLIE.KORIANDER KNEUZEN EN MET DE KOMIJN KORT MEEBAKKEN.LINZEN EN BOUILLON TOEVOEGEN EN IN 30MIN. ZACHTJES GAARKOKEN.DE RETS VAN DE SELDERIJ EN DE PETERSELIE TOEVOEGEN OP SMAAK BRENGEN MET ZOUT EN DE PEPER,



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riawes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top