1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Surinaamse keuken
  5. Bakkeljauw
  6. Gebakken bakkeljauw

Gebakken bakkeljauw

Door: jeannette_s_a

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-01-2002

Ingrediënten


500 gram bakkeljauw,1 ui,fijngesneden,1 spaanse peper,fijngehakt,2 dl olie.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De vis en breng hem in ruim water aan de kook om te ontzouten.Maak de vis schoon, verwijder vel en graat. snijd de vis in stukken. verhit de olie, fruit de ui goudbruin en voeg de stukken vis toe. bak deze in de hete olie bruin, samen met de spaanse peper. serveren met brood, als broodbeleg, of witte rijst.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeannette_s_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top