1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Arroz Mexicana

Arroz Mexicana

Door: flynnie

  • Mexicaans, Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-01-2002

Ingrediënten 4 personen



200 g rijst (langkorrelrijst)
2 dl groentebouillon
1 ui
2 tomaten
1 wortel
50 g erwtjes uit blik
2 cl arachideolie
1 takje koriander



Een heel eenvoudig te bereiden, vegetarisch gerechtje!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst bijna gaar in de groentebouillon. Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Schil de wortel en snij in dunne reepjes. Snipper de ui, fruit in wat olie en voeg tomaat, wortel en erwtjes toe. Fruit even mee. Voeg de rijst toe, schep alles onder elkaar en laat nog 5 minuten zachtjes doorwarmen. Was de koriander en hak fijn. Garneer met de fijngehakte koriander.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van flynnie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top