1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. gerookte zalmrol

gerookte zalmrol

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-01-2002

Ingrediënten 10 personen


1 pakje gerookte zalm,1 blikje rode zalm
een halve rode paprika,pakje monchou, 8 a 10 sprietjes bieslook,1 zuur bommetje 1 klein uitje, 1 el;halvanaise, peper


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie.


Gerookte zalm gevuld
met monchou en rodezalm

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Haal de zalm uit blik en haal vel en graten er uit, maak de zalm fijn. leg op aanrecht een stuk aluminiumfolie
sprijd de gerookte zalm er op uit, als een langwerpig breed vel
hak het zuur en uitje heel fijn de paprika in dunne reepjes
meng zalm monchou, halvanaise zuur en ui goed door elkaar doe er wat peper bij
leg een beetje aan de lagwerpige voorkant
het het mengsel
verdeel de in dunne reepjes gesneden paprika en bieslook er overin de lengte
rol de gerookte zalmvellen stevig om heen
rol dan het aluminiumfolie er goed om
en laat in de koelkast een paar uur opstijven

Bereidingswijze

De rol in ongeveer 1 cm dikke plakjes snijden

Serveertip

Lekker op een taostje of stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammie01


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammie01
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top