1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. red snapper (roodbaars)

red snapper (roodbaars)

  • Thais,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 26-01-2002

Ingrediënten


Red Snapper; 4 lenteuitjes; 4 tlp. rode currypasta; 4 tlp. cocosmelkpoede; r2 limoentjes


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie of bananenbladbarbecue


Een heerlijk gegrilde vis.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mix de rode currypasta en cocosmelkpoeder(of geconcentreerde cocoscreme)tot een papje en wrijf dit in de vis. (Ook in de inkepingen).Snij de linoentjes aan dunne plakjes en stop ze in de inkepingen.Snij de knoflook in dunne plakjes en ook de uitjes en strooi dit over di vis. Vouw het folie of bananenblad over de vis. Rooster de vis 15/20 minuten op een vrij hete barbecue. Af en toe draaien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneouwerkerk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneouwerkerk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top