1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tuinbonen met schapenkaas

Tuinbonen met schapenkaas

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-01-2002

Ingrediënten 4 personen


1 1/2 - 2 kg verse tuinbonen (met dop)
2 sjalotjes, fijngesneden
4 el olijfolie
zout
peper
200 g schapen- of geitenkaas in dikke plakken



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Tuinbonen doppen en ontvellen. Sjalot in olie ca. 5 min. bakken. Tuinbonen toevoegen en ca. 2 min. meebakken. 1-2 dl water erbij schenken en tuinbonen op zacht vuur 5-10 min. laten stoven tot kookvocht verdampt is. Tuinbonen op smaak brengen met zout en peper. Grill voorverwarmen op hoogste stand en kaas 3-4 min. onder hete grill leggen tot kaas zacht is. Kaas met tuinbonen serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henny_b_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top