1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde paprika's

Gevulde paprika's

Door: bolleke30

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2002

Ingrediënten 4 personen


2 Blikjes gepelde tomaten.
2 Paprika's.
1 Pond gehakt.
knoflookpoeder.
ketjap manis.
Tabasko.
Rijst.
1 Ei.
Paneermeel.


Verder heb je nodig


Je moet in het bezit zijn van een magnetron en een ovenschaal.


Ontdek meer:

Voorbereiding

Rijst koken zoals op de verpakking staat, en wanneer de rijst gaar is laat je deze met de deksel op de pan 15 min staan.

Bereidingswijze

De gepelde tomaten in een ovenschaal doen en daarbij doe je een scheutje ketjap, knoflook poeder,en tabasko.
En dat roer je door elkaar.
Dan maak je de paprika's schoon en snijd ze door midden.
Dan kruid je het gehakt naar eigen smaak en 1 ei erbij doen en dat roer je weer door elkaar.
Dan vul je de paprika's met het gehakt, en die leg je dan in de ovenschaal met de saus.
Het gehakt bestrooien met paneermeel, dan in de magnetron op 750 watt 20 a 25 min.

Serveertip

Je serveert de gevulde paprika's met rijst en een heerlijke salade.



Smakelijk eten!!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bolleke30
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top