1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Spanakopita

Spanakopita

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-01-2002

Ingrediënten 4 personen


100 gr gr spinazie (diepvries) 75 gr feta 1 stuks bosuitje 2 thl. olijf-olie 0.5 takje peterselie 1 mesp. zout 1 mesp. peper 10 plakjes korstdeeg 1 kleine ei



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontdooi bladerdeeg, spinazie en fetakaas. Maak het uitje fijn. Scheid het ei. Doe alle ingredienten,behalve de dooier en korstdeegplakjes, in een kom en meng alles goed dooreen. verdeel de massa op de 10 plakjes bladerdeeg. Maak de randjes met water vochtig. Vouw deze diagonaal dicht,en bestrijk ze met het eidooier. bak ze in een voor verwarmde oven op 180 gr. in ongevee 20 min. gaar. Dien ze warm op! Eet smakelijk!!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top