Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Spanakopita

Spanakopita

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-01-2002

Ingrediënten 4 personen


100 gr gr spinazie (diepvries) 75 gr feta 1 stuks bosuitje 2 thl. olijf-olie 0.5 takje peterselie 1 mesp. zout 1 mesp. peper 10 plakjes korstdeeg 1 kleine ei



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontdooi bladerdeeg, spinazie en fetakaas. Maak het uitje fijn. Scheid het ei. Doe alle ingredienten,behalve de dooier en korstdeegplakjes, in een kom en meng alles goed dooreen. verdeel de massa op de 10 plakjes bladerdeeg. Maak de randjes met water vochtig. Vouw deze diagonaal dicht,en bestrijk ze met het eidooier. bak ze in een voor verwarmde oven op 180 gr. in ongevee 20 min. gaar. Dien ze warm op! Eet smakelijk!!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top