1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. tagliatelle met aubergine-notensaus

tagliatelle met aubergine-notensaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2002

Ingrediënten


1 grote aubergine - 2 slalotjes - 3 takjes oregano - 3 eetl. olijfolie - 2 teentjes knoflook - 3 vleestomaten - tabasco - peper en zout - 300 gr. tagliatelle - 100 gr. walnoten - 2 takjes basilicum - en 100 gr.geraspte pittige kaas



Vegetarisch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aubergine wassen, in blokjes snijden, bestrooien met zout en 10 min. in een vergiet laten staan.Sjalotje snipperen en zacht fruiten in de olie. Aubergine afspoelenemn droogdeppen met keukenpapier.
Aubergine door het sjalotje scheppen en 5 min. zacht meebakken. Fijngesnipperde knoflook toevoegen,dan tomaten ontvellen en in blokjes snijden en samen met de blaadjes oregano erbij doen.Op smaak maken met tabasco
peper en zouten en 15 min. zachtjes laten koken met de deksel op de pan.Ondertussen de tagliatelle koken, walnoten grof hakken en basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden.

Serveertip

Tagliatelle over de borden verdelen, saus erover scheppen en garneren met de gehakte walnoten, geraspte kaas en reepjes basilicum.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top