1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Sabayon met port

Sabayon met port

  • Belgisch, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-01-2002

Ingrediënten 2 personen


3 eierdooiers
3 eetlepels griessuiker
1 dl port


Verder heb je nodig


Glazenschaal en 2 glazen.


Zeer goed Lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen.

Bereidingswijze

De eierdooiers samen met de suiker stevig kloppen tot je een schuimig mengsel bekomt. De port toevoegen, goed mengen en afdekken. De kom 1 minuut in de oven op halve kracht zetten. Opnieuw kloppen en weer 1 minuut in de oven zetten. Nogmaals kloppen vooraleer in de glazen te gieten. Dadelijk serveren.

Serveertip

Feestelijke afsluiter na een maaltijd.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naomieke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van naomieke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top