1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. andijviestamppot met shoarmavlees

andijviestamppot met shoarmavlees

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gram gewassen en gesneden andijvie,
250 gram shoarmavlees,
aardappels zoveel als je gewend bent bij stamppot,
100 gram ongezouten cashewnoten,
50 gram boter of margarine,
1 theelepel djinten,
1 dl melk,
zout.



Variant op stamppot andijvie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappels met weinig water en zout gaar.
Bak het shoarmavlees in de helft van de boter ongeveer 4 minuten.
Giet de aardappels af en stamp of pureer ze met melk.
Breng de puree op smaak met zout en voeg eventueel de rest van de boter toe.
Schep de rauwe andijvie, vlees, cashewnoten en djinten door de stamppot.

Serveertip

Je kunt ook i.p.v. jus, stroganoffsaus of paprikasaus uit een pakje er bij serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marijma
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top